BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Nov 7, 2009

[Video] Taio Cruz - No Other One

Taio Cruz - No Other One



Previously [Video]: Taio Cruz - Break Your Heart

DJ KHALED WE THE BESTTT!

Hottest song 2oo9!

DJ Khaled - Fed Up! (Ft. Usher & Drake, Young JeeZy, Rick Ross) HOT!!!!


Usher - Rockband


Mario - Come Around


Nov 6, 2009

Rihanna Breaks The Silence Tonight


Strong Woman!


[Video] Gucci Mane Ft. Usher – Spotlight

[Video] Rihanna - Wait Your Turn (The Wait Is Ova)

Jay Sean – Do You


Jay Sean – Do You [Prod. By Alan Sampson]

Verse Simmonds Ft. Pitbull – Buy You Round


Omarion & Bow Wow - Jack It Up


Timbaland Ft. Drake – Say Something


Rihanna Ft. Young Jeezy – Hard


R. Kelly Ft. Tyrese – Pregnant


Sebastian Ft. Timbaland & Justin Timberlake

T-Pain – Crazy


Trey Songz Ft. Mary J. Blige – Hood Love [Unreleased]


Flo Rida – Keep It Pouring


Trey Songz – I Invented Sex [Music Video]

Nov 5, 2009

Förorter...


Jag förstår bara inte varför folk klagar på förortborna så mycket. Enligt Nabilas kolumns kommentarer så skriver folk att ”alla har chansen att ta sig ur skiten” och en annan skriver:

” Jag fattar inte vad dom gnäller över. Har dom inte kommit hit för att de inte trivdes i sitt gamla land? När dom sen får komma hit och leva på oss skattebetalare så är inte det heller bra. Vad är det dom vill ha egentligen, en Porsche och en lyxvilla med tillhörande personal eller? Kan det vara så att det är dem själva det är fel på och inte samhället?
Och passar det inte är det ju bara att flytta vidare till ett land som faller dem i smaken eller hur?”

Vad är det med folk? Varför så rasistiska?!

Ja, de flyttade från sina ”gamla” länder för att de inte trivdes, men det ska väl inte betyda att de ska nöja sig med vad som helst? Vad är emot att de blir behandlade som människor? Man kan inte tänka att eftersom de kom från ett sämre land så ska de nöja sig med vad som helst bara de får ett tak över huvudet.

Man säger inte att de vill ha en lyxvilla. Men inte fan hade du själv bott i en lägenhet som är fylld med kackerlackor som äter och sover med dig dagen ut och in.

Sen skriver dem om att de flesta som väljer att göra brott är arbetslösa, ”i de flesta fall invandrare” och som kallades för ”skattemottagare. Borde man inte vara tacksam för det?”

Whhaaaat???! Du sa det själv, att de flesta arbetslösa är invandrare!!

Tror du verkligen att de vill leva såhär? Tro mig 95% av alla ”invandrare” skulle mer än gärna vilja jobba, och FYI. Du kan hitta fler akademiker i en familj bestående av fem pers. än vad det någonsin har funnits i hela din släkt. Tro inte att vi vill leva såhär, vi har sååååå många gånger offrat oss för att jobba för så mycket mindre än vad vi egentligen förtjänar, och ändå hållit truten.

Advokater som jobbar som taxichaufförer, universitetdoktorand som jobbar med grundskolan mm.

”Sverige har släpt in ett stort antal människor som sökt skydd här och bidragit med svensk-undervisning, tolkhjälp, hemspråksundervisning ,bostäder och bidrag.. tacken är en sten i ansiktet”

Vilket lamt argument! Sverige tog emot asylsökande och liknande till sitt land för att den behöver folk. Den behöver människor som arbetar. Och vi tackar för allt gratis vi får. Ge de jobb, öppna fritidsgårdar så lär det lösa sig.

Bara för att Sverige släpper in många invandrare behöver inte betyda att vi ska leva som djur, och med djur som kackeralackor runt oss. Snackar ni inte mänskliga rättigheter hela dagarna? Sverige bryter mot mänskligheten dagligen!

Och så fort någon skriver något som låter lite mer relevant än andra så avslutar den med ” Håll koll på era ungar,klä av era kvinnor hucklena så svennarna inte se retar sej.”

Asså komigen snart går de mig på nerverna. Vad är det för fel på er människor, burqa är förståeligt att man inte kan ha på sig för identifieringsproblem. Men annars så går ni faktiskt bara för långt.

Varför stör ni er inte på emo och prostituerade? Är de mer acceptabla än en slöja över huvudet? Forget it!

Ytterligare fanns en som säkert är mycket stolt över sin kommentar. Han skriver såhär:

Är dom trångbodda så kan dom flytta, är dom arbetslösa så kan dom utbilda sig gratis... problemet är att dom vill ha allt serverat på ett fat. Danska läkare, psykologer, fackfolk och poliser vet varför invandrare härjar: p.g.a. många generationers inavel, vilket gjort invandrarna korkade, impulsstyrda, de saknar empati och är fascinerade av eld.

http://www.politiforbund.dk/Default.aspx?id=635&ProductID=PROD740&PID=4238

Trött Malmöbo (2009-09-22 13:37)

Den här trötta malmöbon kanske själv fundera på att flytta..

Varför tror de att invandrare behandlas precis som dem? Varför förstår inte människor att invandrare inte har de möjligheterna som svenskarna själva har. För att ta det på ett tydligt sätt så säger jag såhär:

En invandrare ringer och frågar om det finns lediga lägenheter, då han gärna skulle vilja flytta en trea.

Kvinnan svarar att nej det gör det faktiskt inte, och varför du vill flytta???

En annan ringde, en invandrare, ung tjej, som inte bryter alls i sin svenska, och kan misstas som svensk frågade samma fråga, exakt samma. Bara det att i början sa hon ”Hej jag heter Johanna..”

Så här svarade kvinnan: Ja visst ett ögonblick, det finns nog två olika. Skulle du vilja komma till kontoret för att få lite mer information så är du välkommen!

Och jag lovar er det här är 100% sant. Jag har själv varit med om sååå många situationer att jag misstas som svensk och behandlas bättre än mina föräldrar eller andra som kanske bryter lite.

Kom inte och prata om vår uppfostran, och påstå att ni vet vad uppfostran är.

Jag tänker inte gå in på det, men om ni tycker att ni uppfostrar era ungar rätt så tänk om.

Att skrika hora till sin mamma är bra uppfostran? Att vissa lär sina barn att inte umgås med invandrare är bra uppfostran .

Till er som oroar sig för att invandrare är ”skattemottagare” vill jag bara säga att antingen ger ni dem jobb eller håller truten, för ni verkar inte ha emot att ge skattepengarna till att göra feministporr!


Turning Point?

Med alla korten på bordet, är det nu dags att berätta hur saker och ting ligger till. Jag ber om ursäkt om någon finner sig kränkt eller förnedrad av det jag skriver. Efter allt är det ändå mina åsikter. Jag är själv en muslim som försöker leva livet fullt ut med Guds barmhärtighet mellan mina ögon, och försöker göra mitt bästa till att göra världen och människorna bättre.

Se det här som en diskussion som vem som helst kan delta i, ni får mer än gärna kommentera om ni vill. Men snälla, inga dumma kommentarer eller fakta som bara kommer från "tomma intet", inte heller värdelösa argument.



Till muslimer som berörs:

Det finns ingen anledning att vare sig störa/hata eller kritisera systrar som inte bär slöja. Att bära slöja är en väldig förvandling för en flicka. Ingen bör tvinga eller hjärntvätta någon för att hon ska bära slöja. Som många kära systrar och bröder vet så vill ingen erkänna sanningen. Genom att fråga en beslöjad flicka/tjej eller kvinna om hon bär slöjan av tvång eller av att hon själv har bestämt det, får man alltid samma svar, som lyder: "Jag har själv valt att bära slöja!"

Jag, som muslim kan ändå hålla med om att många tjejer bär det av tvång, från sina föräldrar. Varför? Okunnighet!

Om flickan i det här fallet verkligen har valt det själv är absolut något som vi alla muslimer kan vara stolta över. Och det finns väldigt många tjejer som verkligen utforskar, lär sig och kan sätta sig i rollen av en beslöjad flicka och sedan ta på sig slöjan. Jag respekterar alla tjejer som har valt det genom att de verkligen har förstått innebörden och lever sig upp till idealet!

Å andra sidan har man mött på många tjejer som är beslöjade och som man ändå ser på deras klädsel att de omöjligen kunde ha beslutat för sig själva att bära slöjan.

Vad jag pratar om? Jag pratar om tjejer som framförs klädda i mycket tighta kläder, som trots allt visar deras former. Tjejer som för mig, bara lever dubbelliv genom att först hemma framstå som änglar men så fort de är utanför dörren intar motsatsen.

Tjejer som sitter i moskéen med mobilen i handen och smsar killar under predikans gång, beslöjade tjejer som utövar utomäktenskapliga sexuella relationer etc...

Jag vill gärna inte gå in på mer detaljer för jag har diskuterat detta mer än tiotal gånger med muslimska tjejer.


Jag hoppas att genom min förklaring ska både beslöjade/obeslöjade/muslimer och icke-muslimer förstå vad innebörden och själva meningen är.


En beslöjad kvinna ska leva efter religionens alla regler. Hon ska vara den som visar oss andra hur man praktiserar sin religion på bästa sättet. Hon ska vara inspirationen för att kunna övertyga andra. Nu pratar vi, självförtroende, utseende, tankar, prat, personlighet etc.

Tyvärr är detta inget jag ser i alla beslöjade tjejer. Meningen är att rätt ÄR rätt. Alltså ska man kunna hitta en röd tråd som binder alla beslöjade tjejer, nu menar jag beteendemässigt "akhlaa'" (sättet att betee sig och prata).

Det är inte så att jag aldrig har funderat på att beslöja mig, men jag vet att det innebär ett större ansvar, jag kan inte bara fortsätta göra som jag vill och ändå ha slöjan på, för då strider jag mot religionens regler.

Jag anser att man måste förstå innebörden i varenda bokstav som Gud har nämnt... jag anser att det är mycket mer än att bara vakna en dag och ta på sig slöjan. Tron på Allah och hans universum kan finnas i varje människa, detta kommer inte med slöjan.

Några punkter för systrarna för att de ska förstå va jag menar:

• Tighta kläder?

• Flera lager av smink?

• Relationer-förhållanden?

• Beteende?

Varje muslim måste vårda sitt språk och försöka utveckla sig som människa så ofta det går, att förstå innebörden av det man gör och åstadkommer är något viktigt i alla människors liv.

En syster som bestämmer sig för att bära slöja, måste gå med på många viktiga regler, några av dessa är bl.a att täcka sina kvinnliga former och inte överdriva med smink, för efter allt så är själva poängen med att bära slöja att dölja sin skönhet, och inte göra sig attraktiv för det motsatta könet.


Jag upprepar: Om någon upplever att jag är emot slöjan så är jag inte det! Jag har bara fått nog av tjejer som bär slöja för att täcka över alla sina misstag och skam som de utför varje dag, och ändå har för sig att på något konstigt vänster att hon ska vara den som ska predika om slöjan och dens viktighet.


Jag vill tillslut bara påpeka att jag absolut inte accepterar någon sorts rasism mot muslimer eller tjejer som bär slöjor, och jag har alltid varit den som försvarar en beslöjad tjej innan hon ens har hunnit höra förolämpningen. Till alla som är emot och alla rasister vill jag bara säga att ni accepterar satanister och människor som dyrkar djävulen, så varför inte acceptera att kvinnor vill bära slöja? Som för er kan vara i betydelsen av ett klädesplagg.

Och till våra kära muslimer som alltid försöker pusha gränserna vill jag säga, att även om vi bor i Sverige som i för sig är ett "fritt land" så borde vi inte missbruka ordet och bara tvinga på de våra åsikter. För om vi kommer till kritan så är det vi som är här i deras land och söker asyl för att våra egna länder är upptagna med att kriga.




Bildförklaring: svensköversättning för första bilden är "Skäms hon inte över att hon inte bär slöja? Vilket skam!"

Islam is peace, the Quran means wisdom!

Related Posts with Thumbnails